ТОП-5 найкращих електрокарів: приваблюють швидкістю і запасом ходу

0
77

Автоексперти назвали п’ятірку кращих електрокарів, представлених сьогодні на ринку.

Про це пише Мiamicars.

Jaguar I-Pace

Електрокар оснащений новітньою акумуляторною батареєю ємністю 90 кВт • г. Запас його ходу – 480 кілометрів. За допомогою швидкої зарядки постійного струму на 100 кВт, 80% обсягу АКБ заряджається всього за 40 хвилин. Домашній зарядний пристрій з настінним боксом потужністю 7 кВт, дозволяє заряджати АКБ до 80% за десять годин.

Audi E-Tron

На електромобіль встановлена батарея на 96 кіловат. Ефективні швидкодіючі блоки живлення потужністю 150 кіловат дають можливість зарядки на 80% за півгодини. Стандартна зарядка займає 8 годин. Максимальна швидкість Audi E-Tron – 200 км / год, а запас ходу – 446 кілометрів.

Porsche Taycan

Це повністю електричне 4-дверне купе, має чудові ходові якості. Хоча його запас ходу не настільки великий (333-463 км за WLTP), елетрокар компенсує цей недолік комфортністю управління. Також Porsche Taycan може похвалитися розкішним і при цьому цілком практичним інтер’єром.

KIA e-Niro

Електрична версія кросовера KIA Niro доступна в двох варіантах. Версія з літій-полімерною батареєю на 64 кВт ∙ год володіє запасом ходу 385 км, а менш ємна батарея на 39.2 кВт ∙ год дозволяє проїхати на одному заряді до 240 км (WLTP – 300 км). Для її заряду до 80% від 100-кіловатного терміналу необхідно 54 хвилини.

Tesla Model S Plaid

Запас ходу цього електрокара – неймовірні 840 км, а максимальна швидкість – трохи більше 320 км / г. При цьому Tesla Model S Plaid зберігає всі переваги великого сімейного хетчбека – з повноцінними пасажирськими місцями і великим багажником. Незвичайне кермо електрокара, яке більше нагадує штурвал.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!