Радари TruCAM в Україні — на яких дорогах вони розташовані

0
792

Розташування радарів TruCAM на дорогах України опублікувало МВС.

В Україні збільшили кількість ділянок, на яких патрульні вимірюватимуть швидкість за допомогою приладів TruCAM. Працюватимуть радари з 30 серпня на 10 нових ділянках. Про це 28 серпня повідомило Міністерство внутрішніх справ у Facebook.

У відомстві нагадали, що TruCAM патрульні використовують поряд з камерами автоматичної фіксації, а в поєднанні методів вимірювання досягається більша ефективність у контролі за швидкістю руху.

Відрізки доріг визначалися на підставі проведеного аналізу аварійності. Вимірювання проводиться на аварійно-небезпечних ділянках автодоріг та в місцях концентрації ДТП, скоєних з причин перевищення швидкості руху, — наголошують в МВС.

У Міністерстві зазначили, що зараз на українських дорогах працює 180 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюється на 319 ділянках. На всіх ділянках, де проводиться вимірювання, дорожні знаки попереджають про фото- та відеофіксацію порушень. Крім того, в місцях фіксації ПДР повинні стояти службові машини з увімкненими синіми проблисковими маячками.

У МВС додали, що переглянути карту й перелік місць з оновленою інформацією можна тут. Нові ділянки розташування пристроїв вимірювання швидкості TruCAM позначені червоним кольором

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!