«Київавтодор» отримав нові унікальні КрАЗи (Фото)

2
2423

Автопарк «Київавтодору» поповнився новими повнопривідними автомобілями КрАЗ-6322, які оснащено навісним снігоочисним обладнанням – також вітчизняного виробництва.

Поставлені в столицю до “Київавтодору” вантажівки КрАЗ-6322 мають стандартну комплектацію: 4-тактний дизельний двигун Євро-5 потужністю 375 к.с., однодискове сухе зчеплення і дводіапазонну дев’ятиступеневу механічну коробку передач.

Слід зазначити, що це перша за останні десять років поставка українського виробника – заводу «КрАЗ», своєї продукції «Київавтодору».

У комплекті передбачено додаткове обладнання – триметровий снігоочисний поворотний відвал зі змінним кутом роботи, який закріплюється в передній частині автомобіля до уніфікованої плити. Снігобрибиральне обладнання виготовлено новим партнером ПрАТ «АвтоКрАЗ» – українським виробником різного навісного обладнання – «Заводом Кобзаренко», що на Сумщині.

Автомобілі пофарбовані в оранжевий колір, характерний для комунальної техніки. Спецтехніка буде задіяна не тільки для розчищення доріг взимку, але і в якості евакуаторів іншої техніки під час хуртовин та ожеледиці.

 

джерело

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!