Новини

Названо 5 законних схем отримання знижки при купівлі нового автомобіля

Share

Купівля нового автомобіля – це клопітка і досить витратна справа. Додати в процес більше позитиву допоможе хороша знижка. Як її отримати, розповімо в нашій статті.

«Бронюємо» авто з поставки

Коли ви вже визначилися з моделлю автомобіля, зверніться в салон, в якому хотіли б його придбати. Розпитайте менеджера про всі переваги і модифікації транспортного засобу, у ваших питаннях повинна простежуватися відкрита зацікавленість в придбанні.

Після скажіть менеджеру, що вам потрібно подумати і прорахувати бюджет.

На наступний день повертаєтеся і висловлюєте бажання придбати авто, але трохи пізніше. Хочете забронювати з терміном поставки 6-8 місяців. Таке відтермінування поясніть браком фінансових можливостей для покупки в даний час, а решту суми озвучте в межах бажаної вами знижки.

Знаходимо авто з ушкодженнями

Хоча транспортування дилери намагаються організувати найбільш безпечним для товару способом, пошкодження все ж трапляються. Для отримання знижки не починайте вибір з пошуку недоліків, перейдіть до цього процесу, коли вже вибрали автомобіль, вам все одно повинні надати право його оглянути.

У цей момент не соромтеся озвучувати і вказувати на все, що знайшли, чи то дрібні подряпини, чи то нерівно встановлену деталь.

Після натякніть на небажання купувати за таку ціну і з численними дефектами, скажіть, що краще подивитеся у інших продавців. Ви можете навіть покинути автосалон, але будьте впевнені: вам поступить дзвінок з пропозицією більш низької ціни.

Бронюємо однакові авто у дилерів

Оформіть бронювання у одного дилера, зробити це можна безпосередньо через сайт. Потім, маючи на руках документи про бронювання, зайдіть до іншого і просто поцікавтеся супутніми послугами, вказавши на те, що машину вже забронювали.

Вам не тільки запропонують більш вигідну ціну, але і подарують частину додаткових сервісів.

Вдаємо з себе журналіста

Дуже спірний метод, але і він може мати успіх. Якщо ви сумніваєтеся в своїх здібностях прикинутися журналістом, попросіть вашого друга супроводити вас в салон.

Не обов’язково говорити, що ви представник великого видавництва. Досить натякнути, що ведете особистий блог з великою аудиторією і вирішили заодно висвітлити питання покупки машини.

З великими мережевими салонами це може не спрацювати, а з невеликими дилерами у вас є шанс.

Купуємо в жовтні-листопаді

Всі авто, як і інші товари, мають свій термін придатності, і моделі поточного року випуску продаються за вищою ціною, ніж «торішні». В кінці кожного року дилери намагаються очистити склади для нових закупівель і пропонують вигідні варіанти.

Осінній період не дуже популярний в частині продажів, і ринок просідає, ось і з’являються чисельні пропозиції по знижках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024