У Китаї зібрали перший примірник найдешевшої моделі Tesla

0
606

Американському автовиробнику дивним чином вдається тримати в таємниці майже всю інформацію про свою бюджетну модель. Однак деякі витоки все ж трапляються й останній з них розкриває, що тестовий передсерійний екземпляр новинки вже готовий до випробувань.

Від самої компанії Tesla про майбутню новинку маємо небагато інформації. Відомо, що це буде хетчбек з базовим цінником у 25 тисяч доларів, а основним ринком для нього стане Європа. Решта інформації – витоки, чутки та домисли. А ще маємо кілька рендерів від незалежних художників.

Нова порція неофіційної інформації надходить від неназваного джерела з Китаю. Портал Teslarati повідомляє, що найдешевша Tesla вже знаходиться на останньому етапі, перед запуском в серійне виробництво, оскільки на тести виїхав передсерійний екземпляр. Прогнозується, що конвеєр шанхайського заводу Tesla Gigafactory Shanghai для цієї моделі буде запущений до кінця 2021 року.

Неофіційні джерела стверджують, що компактний електрокар отримає назву Model 2. Також ходять чутки, що китайська версія моделі матиме запас ходу до 560 кілометрів на одному заряді.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!