Стартували продажі нового Mercedes-AMG GT Roadster

Німецький автовиробник запустив продаж свого оновленого родстера за ціною від 4 млн. грн.

0
57

Кілька годин тому компанія Mercees опублікувала в своїх соціальних мережах повідомлення про старт продажів оновленого Mercedes-AMG GT у виконанні Roadster. Кабріолет встановлює нові стандарти управління, доставляючи істинне задоволення від водіння. Під капотом моделі встановлений 4,0-літровий V8 з подвійним турбонаддувом від AMG. В якості трансмісії використовується фірмова КПП AMG SPEEDSHIFT DCT 7G.

Модель отримала гальмівну систему AMG з високопродуктивного композитного матеріалу з поліпшеними характеристиками. Автомобіль в залежності від виконання здатний розігнатися до 100 км / год всього за 3,7-3,8 секунди.

Будь то година пік, довга нічна поїздка або незнайомий маршрут, Mercedes-AMG GT Roadster допоможе позбутися від втоми і значно підвищить безпеку. Це стало можливим завдяки унікальній групі систем під назвою Mercedes-Benz Intelligent Drive. У неї входить адаптивний круїз-контроль Distronic, Active Braking Assist, Система PRE-SAFE і система моніторингу “сліпих зон”.

Британським покупцям кабріолет буде доступний в трьох виконаннях. Базова версія всередині отримала рульове колесо AMG Performance з обробкою з чорної шкіри наппа / мікрофібри DINAMICA і комбінацію приладів AMG з червоними акцентами, а також панорамний дах і систему об’ємного звучання Burmester.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!