Toyoda Gosei розробила нову подушку безпеки водія

0
34

Японська компанія створила нову конструкцію для більш безпечної бічній подушки безпеки, яка може більш надійно захистити водія. Подушка безпеки дебютувала на початку цього року з новою Honda Civic, продажі якої стартували в Північній Америці в червні 2021 року.

Японський виробник автокомпонентів Toyoda Gosei, який також є частиною компанії Toyota Group, оголосив про розробку нової технології подушок безпеки, яка обіцяє підвищити безпеку водія. Фірма розробила бічну подушку безпеки водія з новою структурою, яка може більш надійно захистити водія і пасажирів.

Відзначимо, що нова подушка безпеки дебютувала на початку цього року з новим Honda Civic, який був запущений в Північній Америці в червні 2021 року. Стверджується, що подушка безпеки особливо добре себе проявляє під час лобових зіткнень під кутом.

Тепер подушка безпеки на стороні водія, яка знаходиться в центрі рульового колеса, спрацьовує під час лобового зіткнення, щоб пом’якшити удар головою і грудьми. Зазвичай вона має форму кулі, проте в новій технології подушка отримала конструкцію у формі пончика, щоб утримувати голову і зменшити обертання. Компанія стверджує, що це більш безпечна конструкція, яка захищає пасажира під час лобових зіткнень під кутом. Звичайна подушка безпеки не дасть подібного ефекту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!