Компанія General Motors представила електромобіль за 10 тис. доларів

0
550

У Китаї був офіційно представлений новий Baojun E300 EV. Варто відзначити, його світовий дебют пройшов на початку поточного року, після чого послідувала презентація дизайну інтер’єру в квітні. Як раніше повідомили представники китайського бренду SAIC і General Motors, повністю електричний міні-автомобіль тепер можна придбати в двох версіях, званих E300 і E300 Plus. Машини відрізняються один від одного за розміром, внутрішньої конфігурації і запасу ходу.

Габарити Baojun E300 складають 2625x; 1647x; 1 588 мм при колісній базі 1750 мм. Дана генерація поставляється з двомісною конфігурацією або додатковою новою триміснійною версією і має систему батарей яка дозволяє подолати відстань в 260 кілометрів.

На задній осі Baojun E300 встановлений електродвигун потужністю 54 кінських сили і обертовим моментом 150 Нм. Він з’єднаний з синхронною коробкою передач з фіксованим передавальним числом. Максимальна швидкість автомобіля складає 100 км на годину, а акумуляторна батарея підтримує швидку зарядку постійного струму. Дана технологія дозволяє повністю зарядити машину за одну годину.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!