Tesla Model 3 отримала престижну =нагороду

0
33

Експерти Cars.com щорічно присуджують звання «Найбільш американський автомобіль», його може отримати будь-яка машина, у виробництві якої використовуються в основному технології і компоненти, вироблені в США.

Цього року титул дістався Tesla Model 3, яка вперше очолила чарти. Причому досі перше місце в цьому патріотичному рейтингу завжди займала машина з двигуном внутрішнього згоряння.

Друге місце зайняла культова спортивна модель Ford Mustang, а третє місце – електричний кросовер Tesla Model Y. У п’ятірку лідерів також входять Jeep Cherokee і Chevrolet Corvette. За ними слідують чотири автомобілі Honda, а останнім в топ-10 йде пікап Toyota Tundra.

У топ-10 не знайшлося місця Ford F-150. Протягом десятиліть пікап був найбільш продаваним автомобілем на ринку США, але експерти Cars.com не поміститься його в першу десятку.

Цікаво, що більшість американців (79%) при покупці машини враховують, чи допомагає її виробництво економіці країни. Ще 29% непохитні в тому, що купувати автомобіль, вироблений за межами США, не є патріотизмом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!