Головна Новини Автомобільний ринок заполонять недорогі електрокроссовери

Автомобільний ринок заполонять недорогі електрокроссовери

0
303

SsangYong готується запустити у виробництво цілу нову лінійку електромобілів. Причому, перший з них з’явиться вже в найближчі місяці.

Оголошення банкрутства в грудні не завадило SsangYong розробляти електрокари. Первістком стане електромобіль SsangYong Korando – його планую запустити у виробництво з серпня. Спочатку на конвеєр він повинен був встати з середини червня, але глобальний дефіцит мікрочіпів змусив змінити плани, повідомляє «Автопортал» .

Візуально електрокар SsangYong Korando відрізняється від бензинової моделі тільки пластиковою заглушкою на місці решітки радіатора, обвісом і іншим колісним дискам з поліпшеною аеродинамікою. Характеристики SsangYong e-Korando поки тримають в секреті: за чутками, він отримає 190-сильний електромотор і батарею на 61,5 кВт ∙ год а його запас ходу складе 420 км.

Слідом за e-Korando у 2022 році піде більший електричний позашляховик SsangYong з заводським індексом J100. Судячи з Рендер, у нього буде агресивний дизайн. Третім електрокаром стане пікап. Всі моделі обіцяють зробити відносно недорогими.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.