General Motors буде продавати автомобілі за Bitcoin

0
52

Генеральний директор GM Мері Барра, в інтерв’ю CNBC, позначила позицію компанії, з приводу продажу автомобілів за криптовалюту.

На питання аналітика Morgan Stanley Адама Джонса з приводу Bitcoin, Меррі Барра відповіла, що якщо буде, досить, високий попит, з боку покупців, то General Motors ніщо не завадить здійснювати продаж своїх автомобілів за Bitcoin. Це офіційна заява показує позицію компанії з питання. Ніяких умов, що стосуються безпеки, прозорості або екології. Чітко і по суті. З огляду на те, що заява була зроблена генеральним директором, та ще й під час серйозного інтерв’ю на каналі, який спеціалізується на фінансових новинах, General Motors навряд чи відмовиться від своїх слів в майбутньому.

На відміну від того ж Ілона Маска, який ще в березні дозволив продавати електрокари Tesla за Bitcoin, а вже в травні заборонив, пояснюючи це шкідливим впливом криптовалюти на екологію. У будь-якому випадку, великі компанії поки не поспішають скидати Bitcoin з рахунків і думають, яким способом можна використовувати дану криптовалюту в своєму бізнесі.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!