Categories: Новини

Кому належить авто, що було помічено у Москві з заклеєним прапором

Share

Нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко категорично спростував інформацію, яку оприлюднив нардеп Андрій Лозовий, щодо начебто його авто, яке бачили у Москві.

«Бурхливе святкування Нового року, видно, дало ускладнення та радикально знизило адекватність сприйняття дійсності депутату Андрію Лозовому. Вчора він на своєму пабліку фейсбук опублікував цілковиту нісенітницю, нібито моє авто помітили в Москві! Видно у депутатів Ляшка почався новий «бюджетний рік» і вони почали вірно відпрацьовувати замовлення Банкової в дискредитації мене та нашої політичної сили. Протягом минулого року саме руками «радикалів» відпрацьовувалися всі інформаційні провокації з дискредитації діяльності Руху Нових Сил. І ось ці діячі видали черговий перл», — написав Дерев’янко.

«Так от, офіційно повідомляю: авто на фото, поширюваному Лозовим, мені не належить. Більше того, у мене автомобіль іншої моделі та має інший номерний знак! Я депутат двох скликань та ніколи не мав VIP-номерних знаків серії «ВР». Володію автомобілем, який зазначений у моїй декларації, з державним номером АА3332II Mercedes-Benz S500 4MATIC 2007 року випуску.

Я розумію, п. Лозовий, ваш мотив та мотив ваших господарів, але чи вам не здається, що опускатися до тиражування подібних дешевих фейків — це гидко? З такими темпами деградації ви наступного разу після команди «фас» оприлюдните моє фото, де я їздитиму велосипедом по планеті Марс?» — відзначив нардеп.

Також він відзначив, що в суд на Лозового за наклеп подавати не буде, бо висока ймовірність, що з таким діагнозом особа є непідсудною.

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Китайський автопром зайняв понад 30% світового авторинку

У березні 2024 року на китайські автомобілі припало 33% від загального обсягу світового продажу автомобілів,…

06.05.2024

Новий електричний Mercedes-Benz G-Class випробували на льоду

Mercedes-Benz обіцяє, що майбутній EQG, також відомий як електричний варіант G-Class, стане справжнім позашляховиком. Є…

05.05.2024

Електромобілі проти машин з ДВЗ: названі найнадійніші машини

Експерти опублікували статистику поломок ADAC за 2024 рік, що підтверджує, що електромобілі залишаються надійнішими за автомобілі…

05.05.2024

Моделі Polestar отримають супершвидку зарядку за 10 хвилин

Шведські електромобілі Polestar отримають супершвидку 10-хвилинну зарядку. Шведський виробник електромобілів Polestar спільно з компанією StoreDot,…

05.05.2024

Названо автомобілі які вимагають найнижчих витрат на обслуговування та ремонт у довгостроковість

З моменту появи компанії Tesla у 2003 році керівництво цієї марки в особі Ілона Маска…

05.05.2024

Водіям підказали, як заощадити на рідині, що омиває, влітку і не зіпсувати автомобіль

З настанням теплої пори року автовласники часто заливають у бачок склоомивача замість спеціальної миючої рідини…

05.05.2024