Porsche випустить доступний спорткар на електротязі

0
56

За даними видання Autocar, компанія Porsche розробляє нове електричне «чотирьохдверне купе», яке може стати суперником на ринку для майбутньої BMW i4 або Tesla Model 3.

За попередніми даними, новий електричний спорткар компанії Porsche побудують разом з маркою Audi , а коштувати такий електромобіль буде приблизно 50 тис. Фунтів стерлінгів, тобто, на 20 тисяч фунтів дешевше нинішньої моделі Taycan . Новий електрокар розділить шасі з електричної модифікацією Audi A4 , яка також зараз розробляється. Крім цього, за інформацією джерел британського видання, в конструкції майбутньої новинки Porsche можуть бути задіяні компоненти електричної версії нового Macan , яку мають намір вивести на авторинок в 2023 році.

Імовірно, новий електрокар назвуть Cajun : ця назва компанія Porsche зареєструвала ще в 2011 році. Як і у випадку з Taycan , автовиробник запропонує заднеприводную одномоторний модифікацію і версії з двома блоки живлення і системою повного приводу. Випускати новинку планує на підприємстві в Лейпцігу, в модернізацію якого компанія Porsche інвестує 600 млн євро. Тут же будуть випускати і електричну версію кросовера Macan, яка вже вийшла на тестові випробування.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!