Новини

Mazda 6 нового покоління обіцяє стати кращою за BMW

Share

Коли мова йде про бренди з дуже бажаними автомобілями, багато малюють в голові щось на зразок Pagani, McLaren, або більш доступних Infiniti або BMW. Mazda, швидше за все, ніколи не потрапить в вашу десятку кращих. Однак все це скоро зміниться, оскільки японський автовиробник заявив, що наступна Mazda6 буде заснована на концепції Mazda Vision Coupe, і це багато в чому хороша новина, зазначає Carbuzz.com.

Ми вже бачили на рендерах, як може виглядати нова машина Mazda, і майже рік по тому ми розуміємо, що нові принципи стилю підходять нової Mazda 6. Так чому ж це буде справжній суперник BMW? По-перше, новий седан напевно буде набагато красивішим

, ніж все, що BMW недавно випустила, а під капотом буде рядний шестициліндровий двигун, який, як очікується, буде включати в себе м’яку гібридну систему із загальною потужністю близько 350 к.с.

Також ходять чутки, що в цьому братиме участь Toyota, і оскільки в цьому випадку будуть приводитися в рух задні колеса, а Mazda заробила репутацію завдяки відмінній керованості в своїх передньопривідних автомобілях, нова Mazda6 може бути абсолютно унікальною.

Що стосується трансмісії, очікується, що це буде якась автоматична система. Автомобілі з механічною коробкою передач не продаються в досить великих кількостях, якщо вони не орієнтовані на продуктивність, але це підводить нас до наступного пункту: Vision Coupe розділяє частина дизайну з ще більш захоплюючою концепцією RX-Vision, яка, як ми сподіваємося, являє собою сучасну версію RX-7.

Якщо Mazda все ще розробляє двигуни внутрішнього згоряння, в той час як більша частина її конкурентів починає «нахилятися в бік електрифікації», автомобіль для ентузіастів з приголомшливим стилем, сильною рядною «шісткою» і механічною коробкою передач може стати для Mazda ідеальним способом максимально використовувати можливості , вкладаючись в новий мотор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: BMWMazda 6

Останні записи

Скандал світового масштабу в автопромі: автовиробники шпигуть за власниками своїх машин

Сучасні автомобілі, обладнані численними камерами, GPS-трекерами та пристроями для аудіозапису, нагадують комп'ютери на колесах. Ці…

06.05.2024

Оновлений Cadillac Escalade із вражаючим дисплеєм розкрили до прем’єри

Оновлений Cadillac Escalade із диким дисплеєм розкрили до прем'єри. У США зняли флагман General Motors…

06.05.2024

BMW випустить власний позашляховик – конкурент Toyota Land Cruiser і Land Rover Defender

У світі автомобільної індустрії завжди є місце для нових трендів та напрямів розвитку. BMW, відомий…

06.05.2024

Jeep почне фарбувати пікапи Gladiator у яскраво-рожевий колір

Jeep почне фарбувати пікапи Gladiator у яскраво-рожевий колір. Глава бренду в Північній Америці Білл Пеффер…

06.05.2024

ТОП-4 головні ознаки несправності гальмівних колодок

Перевірка стану гальмівних колодок автомобіля перед літнім сезоном особливо важлива, тому що після довгої морозної…

06.05.2024

У США нові Toyota Land Cruiser Prado/250 продають із шаленими дилерськими націнками

Toyota поступово розширює ринки збуту нового покоління свого знаменитого рамного позашляховика Land Cruiser Prado, який…

06.05.2024