Головна Новини Що буде з автомобільним ринком України в 2021 році: прогноз експертів

Що буде з автомобільним ринком України в 2021 році: прогноз експертів

0
457

При збереженні нинішньої динаміки продажів в цьому році буде продано більше 100 тис. Нових авто, що ні підкорялося ринку з 2013 року.

Українці зареєстрували в квітні рекордну кількість нових автомобілів за останні 8 років. Незважаючи на суворі карантинні обмеження, які діяли в минулому місяці в більшості регіонів країни, автокомпаніям вдалося продати близько 10 тис. Машин, що на 11% більше, ніж в березні, і приблизно стільки ж, скільки в квітні 2014 го.

Причину такого великого зростання, нез’ясовного з точки зору економічної ситуації в країні, частина експертів бачать в відкладеному попиті і зміні поведінки покупців, які змирилися з тим, що коронакриза закінчиться ще не скоро.

Свою роль зіграли і значні знижки, надані рядом провідних брендів в першому кварталі цього року. При цьому істотна частка в зростанні продажів припала на авто цінової категорії вище середньої – так, зміцнила своє лідерство Toyota, що відірвалася від більш бюджетного бренду Renault. Збільшили продажі і преміальні марки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.