Головна Новини Водіям розповіли, хто не отримає «листи щастя»

Водіям розповіли, хто не отримає «листи щастя»

1
597

Багато українських водії з полегшенням зітхнули, коли стало відомо, що «листи щастя» будуть адресовані не всім. Не варто очікувати листи тим українцям, які вже сплатили штраф за адміністративне порушення.

Про це пишуть «Акценти» з посиланням на видання Главком.

Уряд усіма силами намагається знизити кількість аварій на дорогах, які останнім часом почастішали, і приймає всілякі закони і штрафи. Можливо, завдяки таким законопроектам і великим штрафам, багато водіїв відмовляться сідати за кермо в стані алкогольного сп’яніння і будуть дотримуватися ПДР.

На позачерговому засіданні Верховної Ради, що проходило 29 квітня, було прийнято рішення скасувати «листи щастя» водіям, які своєчасно сплатили штраф за адміністративне правопорушення. За даний законопроект проголосувала 305 народних обранців.

Виходячи з документа звільняються від напрямку на поштову адресу ті українські водії, які вже оплатили повну суму штрафу.

Відзначається, що ті громадяни, які зможуть виплатити штраф в перші десять днів матимуть знижку, що становить 50%. Якщо після порушення водій сплатить половину штрафу в перші 10 днів після порушення, йому «листи щастя» надсилати не будуть.

До слова, в Україні штрафи для водіїв зніматимуть за допомогою фінансових установ – банків.

Нагадаємо, в Україні вже зареєстрували законопроект, згідно з яким батьків, чиї діти порушують правила дорожнього руху і тим самим створюють перешкоди для проїзду, мають намір карати ще сильніше. У країні почастішали аварії, в яких винуватцями не є водії, а діти. Тепер батькам доведеться платити ще більше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.