Toyota готується до випуску двох нових моделей

Японський автовиробник інвестує 803 мільйонів доларів у завод Toyota Motor Manufacturing Indiana (TMMI), на яких будуть випускатися два абсолютно нових трьохрядних позашляховика.

0
116

Інвестиції в розмірі 803 мільйони доларів будуть використані для підготовки виробничої лінії для нових автомобілів. Крім того, з цієї суми планується профінансовані навчання співробітників та переоснащення підприємства. Інвестиції додадуть 1400 працівників місць на фабрику, на якій вже працює 7000 чоловік.

«Toyota була неймовірним партнером штату Індіана впродовж майже 25 років, і ми дуже раді продовжити це партнерство, щоб просувати нашу економіку», – сказав губернатор Індіани Ерік Дж. Холкомб. «Індіана пишається тим, що є штатом з найвищою концентрацією виробничих робочих місць в країні, а також надає кваліфіковану робочу силу, яка сприяє успіху компаній в різних галузях промисловості».

Toyota не вважала за краще не поширюватися про двох нових позашляховиках, але заявила, що один з них буде випускатися під маркою Toyota, а інший – Lexus. Обидва будуть електрифіковані. Позашляховики Toyota і Lexus зможуть розмістити до восьми пасажирів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!