Новини

Renault виводить на ринок гібридні моделі під новою назвою

Share

Таким чином, під маркою E-TECH об’єднуються всі моделі, здатні пересуватися на електричній тязі і забезпечувати гідний рівень комфорту. Нова назва може вживатися в трьох варіантах в залежності від рівня електрифікації:

  • E-TECH Electric – 100% -ві електромобілі
  • E-TECH Plug-in Hybrid – Гібридні автомобілі із підзарядкою
  • E-TECH Hybrid – Гібридні автомобілі

В результаті, поряд з моделями Clio E-TECH Hybrid і Captur E-TECH Plug-in Hybrid , в нашій лінійці з’явилися ZOE E-TECH Electric і Twingo E-TECH Electric . З такої нагоди змінився і логотип E-TECH . Буква «E» візуально перетинається з нашим фірмовим ромбом, тому миттєво асоціюється з автомобілями бренду Renault. Вперше вона з’явилася в минулому році на Шоукар Mégane eVision . Її також можна побачити на кришці двигуна боліда A521 з Формули-1.

Renault вивела на ринок свою інноваційну модульну систему E-TECH Hybrid і  E-TECH Plug-in Hybrid , розроблену на базі більш ніж 10-річного досвіду «чистих» електромобілів, щоб подарувати клієнтам справжнє задоволення від їзди на електричній тязі. Проривний гібридну технологію Renault робить, головним чином, інноваційна коробка передач з зубчастої муфтою без зчеплення і синхронізаторів.

Ми пам’ятаємо, що Луї Рено запатентував коробку передач з прямою вищої передачею ще в кінці 19 століття (вона була більш економічною, компактною, тихою і, в першу чергу, більш ефективною в порівнянні з ременно-ланцюговими трансмісіями того часу) на самому початку існування компанії Renault Frères. Тому таке рішення – це данина поваги нашій історії.

Ця коробка передач з’явилася невипадково. З 2014 року регламент Формули-1 вимагає використовувати нові гібридні двигуни V6, і інженери Renault F1 розробили для команди відповідну силову установку.

Згодом вона стала основою для наших міських гібридних автомобілів, тільки у них коробка передач перемикається набагато плавніше, завдяки додатковому електродвигуна.

Уже в 2014 році на концепт-каре EOLAB була встановлена ​​гібридна силова установка на базі революційної системи E-TECH. Це стало сигналом для застосування платформи в майбутніх серійних автомобілях.

У 2021 році Renault представить шість версій своєї гібридної системи на моделях Clio, Captur, Arkana, Mégane і Mégane Estate.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Renault

Останні записи

Porsche показала перший гібридний 911 (фото)

Компанія Porsche опублікувала фотографії гібридного 911. Спорткар представлять наприкінці цього місяця. Він отримає бензоелектричну систему…

13.05.2024

Китайські автокомпанії захоплять європейський ринок до 2030 року

Дослідження під назвою "Casa e Chiesa nel settore dell'auto" , проведене Національною асоціацією індустрії автомобільного…

13.05.2024

Стратегія Mercedes-Benz з нульових викидів виявилася провальною

На останніх річних зборах акціонерів Mercedes-Benz генеральний директор Ола Келленіус наголосив на прагненні компанії до досягнення…

13.05.2024

Новий Seat Leon може перетворитися на седан і виявитися близьким родичем Skoda Octavia

Незважаючи на захоплення покупців кросоверами та позашляховиками у світі все ще залишається пласт людей, які…

13.05.2024

Nissan попросив американських дилерів продавати машини на збиток

Nissan попросив американських дилерів продавати машини на збиток. Причиною незвичайної вказівки є прагнення звільнити склади…

13.05.2024

Volkswagen додав седану Polo зв’язку турбомотора та автомата

Volkswagen додав седану Polo зв'язку турбомотора та автомата. У Південній Африці розширена гама чотирьохдверей: відтепер…

13.05.2024