Новий Volkswagen Polo розсекретили напередодні прем’єри

0
95

За день до офіційного дебюту нового Volkswagen Polo в Мережі були опубліковані фотографії новинки, в тому числі і салону.

Напередодні дебюту, який повинен відбутися 22 квітня, в Мережі з’явилися фотографії нового хетчбека Volkswagen Polo. На зображенні з фронтальною частиною Polo оснащений пакетом R-Line , який відрізняється дизайном бампера. Задня частина автомобіля зображена без пакета аксесуарів, і в бампері не передбачається виїмки для труб вихлопної системи. П’ята двері новинки залишилася колишньою, тому що обриси ліхтарів змінилися мінімально: у внутрішній частині додалося продовження, яке проходить паралельно лінії скла.

В інтер’єрі нового Volkswagen Polo видимих обновок трохи. Очікувано автомобіль отримав нову мультимедійну систему з збільшеною діагоналлю екрана і відсутніми фізичними кнопками. На сенсорне управління перевели і блок кліматичної установки. Були модернізовані і дизайн керма, і варіанти оббивки.

За попередньою інформацією, новий Volkswagen Polo отримає розширені опції і список асистентів безпеки. Нагадаємо, що раніше компанія Volkswagen опублікувала офіційний тизер нового хетчбека Polo.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!