Нацгвардія купила автомобілів Skoda в топової комплектації на 10 мільйонів

0
452

Військова частина 3078 Національної гвардії України від 22 березня замовила ТОВ “Партек Україна” спеціалізовані легкові оперативно-службові автомобілі на загальну суму 9,49 млн грн.

Про це повідомляють Наші гроші з посиланням на дані в системі “Прозорро”.

Згідно з умовами договору, фірма поставить 12 спецавтомобілів на базі Skoda Octavia 1,4 по 790 тис. грн за одиницю. Кожен автомобіль буде мати восьмиступінчастою автоматичну коробку передач, шкіряний мультифункціональний двухспіцевие кермо для радіо і телефону з пелюстками перемикання передач, бортовий комп’ютер з дисплеєм діагоналлю 4,2 дюйма 16-Colors-TFT, двухозонную систему кондиціонування, передні сидіння з підігрівом, комплект зимової гуми, радіостанцію Motorola DM 4401e, гумові килимки.

В автосалонах Skoda Octavia 1,4 автомат в топової комплектації Style, які купила Нацгвардія, без радіостанції можна придбати за 747 тис. грн. У базовій комплектації автомобіль коштує 575 тис. Грн.

ТОВ “Партек Україна” отримала замовлення без конкуренції. Фірма була єдиним учасником. При цьому переможець зменшив свою пропозицію на 12 грн від очікуваної вартості.

ТОВ “Партек Україна” зареєстровано на мешканця Черкас Василя Волощука (директор фірми) і киянина Андрія Бородкіна.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!