Peugeot готує електричного конкурента VW ID.3

0
122

Європейська лінійка Peugeot за останні кілька років суттєво оновилася і стала неймовірно стильною і харизматичною. Однією з найбільш вишуканих моделей бренду є новий Пежо 308 . Французький виробник вирішив доповнити сімейство моделі повністю електричної модифікацією, пише autocentre.ua

Новий Peugeot 308 Electric в 2023 році. У компанії модель позиціонують як основного суперника Volkswagen ID.3. Правда, виробник не розкрив ніяких технічних характеристик. Невідомо навіть, яка архітектура ляже в основу електромобіля. Втім, є два варіанти. Один з них – це платформа СMP, використовувана в новому Citroen C4, яка дозволяє використовувати повністю електричні силові агрегати. Але в Peugeot мають намір створити модель преміум-сегмента.

Другий варіант, який здається більш реальним, це нова архітектура e-VMP, яка представлятиме собою вдосконалену версію EMP2. Остання лежить в основі паливного 308. Що стосується майбутньої архітектури, то вона дебютує на наступному поколінні 3008, прем’єра якого також запланована на 2023 рік.

До слова, в компанії відзначили, що очікувати появи високопродуктивних версій Peugeot 308 GTI і 308 Sport Engineered не варто, так як попит на такі моделі в останні роки впевнено прямує до нуля.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!