Новини

Volkswagen змінить назву на Voltswagen

Share

Американський підрозділ Volkswagen стане Voltswagen у квітні, згідно з прес-релізом, що деякий час був доступним на веб-сайті автовиробника.

Враховуючи дати, очевидною початковою реакцією було б те, що це мав бути першоквітневий жарт автовиробника для просування своїх електромобілів. Однак неназвана «особа, знайома з планами компанії», сказала виданню Automotive News, що це була не просто витівка.

Анонімний інсайдер сказав USA Today, що ця зміна може бути постійною.

Видання Motor1.com звернулось до VW для отримання детальнішої інформації, але компанія не надала коментарів. Більш того, вже видалила прес-реліз.

Незважаючи на всі анонімні заяви, є вагомі підстави сумніватися у тому, що Volkswagen протягом тривалого періоду змінить назву на Voltswagen. По-перше, пошуки в Американському бюро патентів та товарних знаків та Всесвітньої організації інтелектуальної власності не показали активних торгових марок «Voltswagen».

Крім того, ребрендинг дуже коштовний. Лише минулого року виробник змінив логотип й точно знає чого вартує такі зміни. Чи окупляться всі зусилля зі зміною однієї літери в назві?

VW досі продає багато автомобілів у США, які не пропонують жодної форми електрифікації. Й єдиним наявним в даний час електромобілем в Америці є ID.4. Плюс, нещодавно генеральний директор VW Ральф Брандштеттер заявив, що автовиробнику «ще деякий час знадобляться двигуни внутрішнього згоряння», адже вони будуть основою для гібридних моделей Golf, Passat, T-Roc та Tiguan. Здається, передчасно переробляти бренд Voltswagen, коли стільки продуктів не є електромобілями.

Однією з можливостей цього майбутнього оголошення є те, що це може бути тимчасова зміна, а не довготривала. Такі прецеденти вже були. У 2003 році місто Вольфсбург, де у VW розміщена штаб-квартира в Німеччині, ненадовго стало Гольфсбургом, щоб відзначити запуск «Гольфу» п’ятого покоління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Volkswagen

Останні записи

Hyundai i30 2024 готовий змінити ринок доступних автомобілів у Європі

Hyundai i30 2024 готовий до запуску на іспанському ринку Ця модель швидко стала однією з…

06.05.2024

Українцям розповіли про наслідки за несплату штрафів за порушення ПДР

Українські водії мають два тижні, щоб заплатити штраф. Якщо вони зроблять це протягом перших 10…

06.05.2024

Пікапа BMW не буде. Але може з’явитися повноцінний позашляховик

BMW поставила хрест на ідеї пікапа. Старший віце-президент BMW з бренду та управління продуктами Бернд…

06.05.2024

Найнадійніші та ненадійніші автомобільні марки за версією європейців

Усі звикли до того, що більшість рейтингів надійності автомобілів публікується незалежними американськими аналітичними виданнями на…

06.05.2024

Новий Volkswagen Scirocco хочуть повернути до 2028 року

На початку 2024 року німецька автомобільна преса опублікувала чутки про плани керівництва Volkswagen повернути в…

06.05.2024

Hyundai відкладає запуск оновленої трирядної Creta

Hyundai відклала прем'єру оновленої Сreta із трьома рядами. Нещодавно на індійський ринок вийшла рестайлінгова Hyundai…

06.05.2024