Назвали країни з найдешевшими позашляховиками Range Rover

0
155

Як повідомляє видання Carscoops, страхова компанія Car Insurance з ОАЕ досліджувала особливості глобального ціноутворення на модель Range Rover і склала списки країн, де модель коштує менше і найбільше.

Так, матеріали дослідження страхової компанії повідомляють, що, наприклад, в Малайзії позашляховик Range Rover коштує дорожче, ніж Rolls-Royce в Україні. При цьому в Малайзії базовий Range Rover можна придбати за 1 444 862 ринггіта, що є еквівалентом 356 тис. доларів. Укладачі цього рейтингу пояснюють таку високу ціну на Range Rover в Малайзії діючими там загороджувальними митами.

Другим в списку країн з найдорожчими позашляховиками Range Rover виявився Сінгапур (354 тис. доларів), замкнув ТОП-3 країн В’єтнам з 352 тис. доларів. В цілому ж в десятку країн з найдорожчими Range Rover увійшли Гонконг, Камбоджа, Бруней, Таїланд, М’янма, Китай і Греція.

При цьому країною, де позашляховик Range Rover в доларовому еквіваленті коштує найменше, є США, де модель в «базі» можна купити за 92 тис. доларів. Трохи дорожче модель оцінили в Канаді, а в Бахрейні та Катарі за даний автомобіль потрібно буде віддати 101 і 111 тис. Доларів відповідно. У ТОП-10 країн з найбільш низькими цінами на Range Rover потрапили також Румунія, Оман, Великобританія, Кувейт, Марокко, а також Казахстан, де, на думку дослідників, позашляховик Range Rover коштує 122 тис. доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!