На дорогах України збільшиться кількість TruCAM

0
333

З 17 березня 2021 року в Україні почали діяти нові штрафи за порушення ПДР для водіїв. Але на цьому уряд зупинятися не планує і продовжує далі приймати рішення, які сприяють підвищенню рівня безпеки на дорогах України.

Так, на дорогах України буде збільшено кількість патрулів з приладами TruCAM. На офіційній сторінці Патрульній поліції в соціальних мережах повідомляється, що з 22 березня на 60 нових ділянках дороги почнуть працювати патрульні з приладом. Крім того, на 12 раніше існуючих ділянках будуть внесені зміни.

У відомстві зазначають, що нові ділянки роботи TruCAM були визначені після аналізу аварійності через перевищення швидкісного режиму.

Всього в Україні працюватимуть 117 приладів TruCAM. Вони контролюватимуть дотримання допустимої швидкості автомобілістами на 309 ділянках.

Про те, що на певній ділянці дороги використовується прилад для вимірювання швидкості автомобілів, водіїв попереджають відповідні дорожні знаки.

У місці роботи TruCAM повинен бути припаркований службовий автомобіль патрульної поліції з включеними проблисковими маячками синього кольору.

Додамо, що з 17 березня в Україні за перевищення швидкості діють нові штрафи: перевищення швидкості більш ніж на 20 км / г. – 340 гривень, більш ніж на 50км / год. – 1700 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!