Експерти розповіли на що звернути увагу при купівлі “євробляхи”

0
402

Українська влада все лояльніше ставиться до питання розмитнення і позитивні зміни у процедурі легалізації вже не за горами. А отже, саме час замислитися над придбанням б/в автівки у «євросусідів».

Як же не розгубитися серед розмаїття доступних європейських авто та вибрати саме якісну машину, а не латану-перелатану «євробляху», яка не протягне й року? Щоб убезпечити себе від хибного вибору, варто прислухатися до кількох порад.

  1. Оглядайте автомобіль особисто. Купувати машину, спираючись на фото- чи відеоогляд, вкрай необачно. Обов’язково оглядайте авто особисто. Також, якщо ви не впевнені у своїх силах, можна взяти із собою знайомого, який розбирається в автомобілях краще. Також можна разом із власником з’їздити на СТО для перевірки машини.
  2. Зверніть увагу на диски та кузов. Саме такі деталі дають можливість зрозуміти, як ставився до авто його попередній власник, якими були умови зберігання та регулярність його обслуговування.
  3. Дізнайтеся якнайбільше інформації про машину у власника: рік випуску, регулярність техоглядів, кількість попередніх власників, інформацію стосовно аварій та серйозних ремонтних робіт.
  4. Впевніться у легальності документів на авто. Зробити це можна у відповідній державній установі країни, де зареєстровано даний транспортний засіб.
  5. Проведіть власний тест-драйв. Спробувати автівку у дії самостійно просто необхідно. Це найкращий спосіб виявити його можливі недоліки та зробити для себе відповідні висновки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!