Jaguar хоче конкурувати з Bentley і позбавляється від актуальної модельної лінійки

Британський автовиробник кардинально змінить імідж: йому сподобалася ніша люксових машин, де сьогодні погоду задають Bentley, Maserati і Aston Martin.

0
67

Наш портал вже розповідав про те, що компанія Jaguar в майбутньому піддасть свої моделі тотальної електрифікації. Однак на цьому зміни не закінчуються. Згідно з новою стратегією розвитку, марка підніметься на щабель вище і буде позиціонуватися як люксова. Про це закордонному виданню Automotive News Europe розповів глава Jaguar Тьєррі Боллоре.

У новій стратегії вже є назва, що перекладається як «сучасна розкіш». Вся нинішня модельна лінійка «Ягуар» «доживе» своє, після чого марка відмовиться від них. Причому безпосередніх наступників у них не буде. Майбутні автоновинки – це абсолютно нові авто, які навіть по дизайну не будуть схожими на сьогоднішні «Ягуари».

Дизайнери марки придумають для них свій індивідуальний стиль. В результаті вже до 2025-му всі моделі з логотипом Jaguar збираються електрифікувати. А ще через п’ять років марка буде продавати тільки авто з електричними моторами.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!