Компанія Hyundai запустила виробництво нового кросовера Tucson

0
1174

Корейська компанія Hyundai оголосила про старт виробництва кросовера Tucson нового покоління. Збирають крос на підприємстві в місті Монтгомері в США. Таким чином, Tucson приєднався до седанам Elantra і Sonata, а також кросоверу Santa Fe, які вже знаходяться на конвеєрі підприємства. Для початку виробництва Tucson в Hyundai вирішили розширити складальну лінію.

У представництві компанії впевнені в успіху автомобіля США. Засноване це на хороших продажах попередніх поколінь Tucson, а також сміливого і цікавого дизайну нового автомобіля. У новому кросовері простежується фірмовий стиль бренду – видно це при погляді на лицьову частину автомобіля. Решітка радіатора виконана в стилі дорогоцінного каменю, а ходові вогні замасковані і видно тільки у включеному стані.

На американському авторинку будуть доступні три різні силові установки – бензинова і дві гібридні. Бензиновий мотор має об’єм 2,5 літра і потужність 190 к.с. і поєднується з 8 ступічастою АКПП. Гібридна модифікація базується на 1,6-літровому турбомотор і доповнюється електромотором – сумарна потужність становить 230 к.с.

Модифікація PHEV має потужність 265 к.с. і здатна подолати 50 км виключно на електриці.

Конкурентами Hyundai Tucson в США стануть Toyota RAV4, Ford Escape і Honda CR-V, так що йому доведеться непросто.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!