Lexus запатентував назву нового купе-кроссовера

0
111

Всього кілька годин тому новий Lexus NX 2022 року був повністю розсекречений, тим самим почавши підігрівати покупців напередодні офіційного дебюту моделі, який відбудеться в кінці року. Відмінна новинка, яка буде не єдиною від Lexus в найближчі кілька років, тому що японський автовиробник також готуються до виходу нової моделі.

У розпорядженні нашого видання з’явилася ексклюзивна інформація: наступний Lexus отримає ім’я LF-Z. Так називається майбутня модель, заявка на яку була представлена ​​в європейський патентний реєстр 19 лютого спеціалізованим відомством Німеччини від імені Toyota, материнської марки і власниці Lexus. Процес досить звичний, так що пора докладніше зупинитися на назві. Це особлива трибуквених комбінація, формула, яка не нова для виробника, але в даному випадку є досить незвичайною.

Цілком ймовірно, це не електрична модель, оскільки цей тип моделей фірма чітко виділяє рядкової буквою «е» в кінці. В даний час тільки RX L має три букви, розділені пропуском, тому факт використання дефіса як допоміжного орфографічного знака робить їх особливо цікавими.

Перші дві букви «LF» дуже кидаються в очі, оскільки вони є в назві Lexus LF-1 Limitless Concept, представленого на автосалоні в Детройті в 2018 році. Концепція розкішного автомобіля, яка вже отримала «зелене світло» в якості конкурента BMW X7. Третя буква – справжній ключ. Значення кожної букви визначає дуже специфічний тип кузова: буква «X» типова для позашляховика, а буква «C» – для купе.

Імена LC і LX вже привласнені, тому буква «Z» грає дуже цікаву роль, поєднуючи дві попередні концепції Lexus в одну – купеподібний кросовер. Це саме той формат, який пропонує німецьке тріо, і якого немає у японців. Майбутній LF з’явиться в 2022 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!