Рейтинг кросоверів з надійними двигунами

0
2266

Вітчизняна компанія Polycar виготовила штабну машину для аварійної газової служби, повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Ця машина не призначена для перевезення технічного оснащення, яку використовують аварійні служби, а також вона не орієнтована на доставку робочих бригад. Вона буде використовуватися, як аварійний штаб в тих випадках, якщо на газових комунікаційних лініях трапилася аварія, і в цій машині буде розташовуватися керівний склад аварійної команди.

 В даному випадку — це Mercedes Benz 316 з кабіною стандартній комплектації — однорядною тримісною (включаючи водія). Для даного авто було здійснено переобладнання кузова, в якому розташований невеликий за площею, але досить місткий кабінет для робочих нарад. Кабінет може використовуватися, як координаційний центр для подібного роду заходів.

Цей відсік оснащений стаціонарно встановленим столом, навколо якого розташовані сім комфортабельних крісел зі спинками. Передбачено наявність електричної мережі для використання гаджетів і інших різновидів подібної техніки. У задній частині відсіку встановлений монітор з медіасистемами.

Також для забезпечення комфорту проведення всіх робочих заходів салон укомплектований опалювальною системою, є повний набір освітлювальних приладів. В якості джерела живлення можна використовувати, як автомобільну електромережу, так і зовнішні джерела. Це дозволяє використовувати мобільний офіс при тривалих стоянках із відключеним двигуном автомобіля.

Побутове відділення в відсіку — це міні-кухня зі стільницею і набором підсобних ящиків підвісного і тумбового типу. Є мийка із краном, підключеним до резервуару з водою і каналізаційною системою з накопичувачем для використаної води.

 У комплекті поставки електричний чайник, кавоварка, кулер і електрична піч на дві конфорки. Є можливість приготувати гарячі напої і підігріти (або навіть приготувати) їжу.

Оснащення даного оперативно-штабного авто також включає:

  • cигнально-сповіщувальну систему із гучномовцем і проблисковими маячками синього кольору, встановленими над водійськими кабіною і в тильній частині авто, а також світлодіодні стробоскопи, встановлені спереду на решітці радіатора;
  • камери зовнішнього спостереження з усіх боків з можливістю передачі зображення на монітор всередині мобільного офісу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!