Volkswagen оновив Passat для ринку Китаю (ФОТО)

Новинка з'явиться на ринку Китаю.

0
1095

На китайському ринку представлена оновлена модель Volkswagen Passat . Тепер такий автомобіль виглядає як гібридна версія Passat PHEV : такий же передній бампер зі світлодіодними скобами ходових вогнів, візуально об’єднані з хромованими молдингами. А радіаторна решітка отримала акценти на горизонтальних елементах.

При цьому найпомітніші поновлення знаходяться в салоні Volkswagen Passat. Так, у автомобіля з’явився сенсорний блок управління клімат-контролем замість колишнього аналогового. Крім того, змінилися і матеріали оздоблення інтер’єру.

При цьому силова лінійка модернізованого Volkswagen Passat для Китаю не змінилася. У неї, як і раніше входять 1,4-літровий турбо-агрегат потужністю 150 к.с. і 2,0-літровий також наддувний мотор з різними варіаціями продуктивності: 186 або 220 к.с. У парі з зазначеними двигунами працює 7-швидкісною «робот» DSG . Новинка вже з’явилася на китайському ринку.

Щодо європейської версії Volkswagen Passat , яка представлена і в Україні, відомо, що вона отримає оновлення в 2023 році. Ця модель ще ближче породнится з соплатформенних автомобілем Skoda Superb і з седана перетвориться в ліфтбек. При цьому американська версія Volkswagen Passat , яка відрізняється і від китайської, і від європейської, буде знята з виробництва через два роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!