У Мережі з’явилися зображення нового купе-кроссовера Genesis GV80

0
81

Днями в Мережі з’явилася інформація про те, що Genesis готує свою відповідь таким кроссоверам, як BMW X6 і Mercedes-Benz GLE Coupe. Дизайнери вирішили представити, як буде виглядати новинка.

Родоначальником класу преміальних крос-купе є BMW X6 1-го покоління, що з’явився в 2008-му і став серійною версією однойменного концепту, продемонстрованого в вересні 2007-го на Франкфуртському автосалоні. У 2015 році компанію йому склав Mercedes-Benz GLE Coupe , а через 3 роки до них приєднався Audi Q8 . Варто також згадати і про купеобразнe версі. Porsche Cayenne , що побачила світ в 2019 році. Тепер же свій варіант для цього сегмента може готувати і Genesis , який досить активно останнім часом випускає нові машини, заповнюючи різні сегменти автомобільного ринку. Однією з таких новинок є крос GV80 , покликаний конкурувати з BMW X5 і Mercedes-Benz GLE , саме на його базі може бути створено перше преміальне крос-купе.

Поки немає ніяких шпигунських знімків, як повідомляє Motor1, перші тестові екземпляри можуть виїхати на дороги ближче до середини літа. Тому форма кузова майбутньої новинки поки є секретом. Але можна припустити, що купеподібний крос буде перегукуватися зовні з новим седаном Genesis G80 , який отримав кузов, що нагадує за формою фастбек. Також представлений на рендера авто має більш низький рівень даху, подібно до інших преміальних крос-купе.

Моторну лінійка новинка швидше за все розділить зі звичайним кросом GV80 , який комплектується 2-ма бензиновими 2,5 і 3,5-літровими турбодвіжкамі, а також 3,0-літровим дизелем. Всі версії комплектуються 8-ступінчастою АКПП і повним приводом, при цьому на деяких авторинках в базі крос має задній привід.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!