Названо головні новинки Mercedes-Benz в 2021 році

0
344
The SL 63 dies at the end of the 2019 model year, following a year after the SL 65 was shown the door.

Mercedes-Benz в 2021 році готує значне оновлення існуючих моделей і розширення гами автомобілів з електричними силовими установками. Про це нам стало відомо з публікації Autozeitung.de.

Уже в кінці лютого відбудеться презентація рестайлінгового Mercedes-Benz C-Class , а старт продажів оновлених седанів запланований на літо поточного року – одночасно з Limousine і Kombi. Тепер в моторній гамі C-Class з’явиться силова установка, доповнена 48-вольтовою батареєю, а на зміну 4,0-літровому двигуну V8 прийде мотор з електричним турбокомпресором, здатний генерувати потужність понад 500 к. с. Також в лінійці збережеться 2,0-літровий 4-циліндровий турбодизель ОМ 654 з 300-сильною віддачею.

Навесні дебютує оновлений Mercedes-Benz S-Class , який також отримав гібридну модифікацію з дальністю ходу на електротязі до 100 км. Ближче до літа з’явиться особливо розкішна версія Maybach і Affalterbach S-Class – модернізований Mercedes-AMG S 63 e з гібридною технологією plug-in.

Також на порядку денному рестайлінг Mercedes-Benz CLS – купе запозичить у E- Class оновлені двигуни, в тому числі і гібридні, які для чотирьохдверки стануть доступні вперше.

Нарешті, на листопад запланована поява кабріолета Mercedes-Benz SL з м’яким дахом на електроприводі і двома варіантами силових установок: 3,0-літровим V6 c 460-сильною віддачею і 4,0-літровим битурбо-двигуном V8 від AMG.

Майбутнє Mercedes-AMG One, який спочатку планувалося випустити на дороги ще в 2019 році, поки туманно.

Що стосується електрифікації модельного ряду, то в 2021 році з’являться нові Mercedes EQA , EQB , EQE і EQS .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!