ЗАЗ отримав сертифікат Євро-6

0
160

Запорізький автомобілебудівний завод успішно завершив випробування і отримав схвалення типу ЄС для автобуса А10, повідомили в прес-службі корпорації  Укравто , в яку входить і ЗАЗ.

«Запорізький автомобілебудівний завод» отримав схвалення типу ЄС для автобуса середнього класу. Серед цих вимог підтверджується і відповідність на Євро 6. Таким чином, якість, технічні параметри і, головне, екологічність продукції українського автовиробника, офіційно підтверджені і відповідають чинним жорстким вимогам регламенту Європейського Союзу “, – заявили в Укравто.

За даними прес-служби, поки завод із Запоріжжя єдиний, хто отримав подібний «Євро 6» сертифікат серед всіх автомобільних і автобусних заводів.

«Отриманий сертифікат відповідності нормам Європейського Союзу відкриває для українського автовиробника нові можливості. Завдяки тому, що автобуси виробництва Запорізького автомобілебудівного заводу, при схожих експлуатаційних характеристиках з європейськими аналогами, мають більш привабливу ціну, запорізьке підприємство має хороші перспективи продажів », – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що модель автобуса ZAZ А10 буде поставлятися на експорт і найближчим часом вийде на ринки країн Європейського Союзу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!