Tesla в Китаї звинуватили в шахрайстві

0
364

Власник електрокара Tesla Model S P85, який він придбав ще 1 червня 2019 року в Китаї, звернувся до суду через те, що його машина опинилася учасником ДТП до продажу. Так, автолюбитель кілька разів звертався до дилера з різних проблем, поки не з’ясувалися неприємні подробиці.

При покупці в відділі продажів власника електрокара запевнили, що машина не має серйозних недоліків і не брала участь в ДТП, але ці влітку стало відомо, що електромобіль був учасником досить серйозного ДТП і його кузов сильно забився. У сервісі автомобіль розрізали в задніх лівих стійки і лівого заднього крила, а після зварили, зазначає CSN .

В результаті аварії силова конструкція машини була пошкоджена. Коли дана інформація дійшла до автовласника він подав до суду на Tesla і зажадав відшкодувати йому вартість електрокара, а також компенсацію в розмірі потрійної вартості машини.

4 грудня народний суд Пекіна задовольнити вимоги позивача і постановив Tesla виплатити 4,3 млн рублів і компенсацію в розмірі майже 13 млн рублів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!