Renault представила нові Kangoo і Express (фото)

0
421

Французький виробник одним рухом знімає завісу з абсолютно нового Renault Kangoo і його електричної версії, а також Renault Express. Новинки з’являться в дилерських центрах з весни наступного року.

Вітер змін в країні корпоративних автомобілів дме не так сильно, як в іншій частині автомобільного світу, тому не дивно, що фургони мають набагато більший термін служби, ніж звичайні легкові автомобілі. Точно так же Kangoo: нинішнє друге покоління моделі, представлене в 2007 році, змінилося тільки через 13 років. Абсолютно новий Kangoo вийде в середині наступного року.

Новий Kangoo отримає нову зовнішність, дизайн якої повністю відповідає «Renault 2020». Однак Renault не тільки знімає завісу з абсолютно нового Kangoo, але і Renault Express, який, на відміну від нового Kangoo, по суті, являє собою Renault Dokker з більш сучасною «начинкою» Renault. Що стосується дизайну, вони дуже схожі, хоча Renault Express, заснований на Dokker, можна дізнатися по більш плавно піднімається лінії вікон та іншої лицьовій панелі.

Renault Kangoo

Новий Renault Kangoo, звичайно ж, знову буде доступний на міжнародному ринку як фургон, «пасажирський автобус» і як більш якісна пасажирська версія. Renault навіть насмілюється називати останній варіант MPV, який можна розглядати в якості конкурента таким автомобілям, як Citroën Berlingo і Peugeot Rifter.

Звичайно ж, комерційна версія знову отримає розсувні двері, за якими буде отвір шириною 1,42 метра, а також свого роду «стать» «Easy Inside Gallery», на якому можна розміщувати довгі предмети. Таким чином, інша частина вантажного простору залишається доступною для інших речей. Завдяки щодо квадратним фарам, з яких «випливають» хромовані елементи решітки, зовнішність нового Kangoo ідеально вписується в філософію дизайну таких автомобілів як Trafic та Master.

Інтер’єр повністю новий: дизайн приладової панелі в комплекті з окремим дисплеєм виглядає набагато сучасніше, ніж у нинішнього Kangoo. Мультимедійна система Easylink не є стандартною, так само як і Rear View Assist і «цифрове» дзеркало заднього виду. Більш розкішна «версія MPV» Kangoo може розглядатися як суперник таких автомобілів, як пасажирська версія Peugeot Partner, Rifter.

Комерційна версія Kangoo буде доступна в двох варіантах довжини і оснащена як механічної, так і автоматичною коробкою передач на вибір. Технічні характеристики і список двигунів поки не відомі, але, крім бензинової і дизельної, новий Kangoo, звичайно ж, отримає повністю електричну версію Kangoo ZE.

Renault Express

Оновлення Renault Dokker принесло йому нову назву Renault Express і нові технології. Як і у випадку з новим Kangoo, Express буде доступний у вигляді фургона, пасажирського автобуса і більш розкішною «версії MPV» в індивідуальній комплектації. Express має вантажний відсік об’ємом 3,3 кубометра і займає нижчу позицію на ринку.

Інтер’єр Renault Express схожий на Kangoo, але при цьому він зовсім інший. Наприклад, важіль перемикання передач розташований нижче, а інформаційно-розважальна система розташована незручно низько на приладовій панелі. Renault Express проводиться не у Франції, а в Танжері, Марокко.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!