Новини

Mitsubishi назвала технічні характеристики Eclipse Cross 2021

Share

MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) оголосила технічні характеристики бензинової версії оновленого кросовера ECLIPSE CROSS. Першими країнами, на ринках яких вже доступний цей автомобіль, стали Австралія і Нова Зеландія. За ними незабаром послідують Японія і Північна Америка.

В оновленому ECLIPSE CROSS інженери зробили акцент на поліпшенні керованості автомобіля і підвищення рівня комфорту водія. «Ми уважно вивчили і прислухалися до відгуків наших клієнтів і представили більш елегантний, комфортний, технологічний і динамічний автомобіль для впевненого водіння на будь-якій дорозі і в будь-якій поїздці», – зазначив Мінору Уехара, Головний спеціаліст MMC, відповідальний за розробку нового ECLIPSE CROSS .

Відповідно до концепції дизайну «Daring Grace» , дизайнери збільшили передній і задній звіси, щоб підкреслити елегантний і динамічний силует ECLIPSE CROSS . Передня частина автомобіля, в тому числі нові фари і LED денні ходові вогні, виконана в традиціях останньої еволюції концепції Dynamic Shield . Оновлена задня частина виглядає більш стильною та елегантною і в поєднанні з 18-дюймовими легкосплавними дисками втілює силу і міць справжнього кросовера.

Оновлення моделі дозволило збільшити багажне відділення на 18%, тепер його обсяг становить 405 літрів (при тому, що загальна довжина автомобіля збільшилася всього на 140 мм). Аеродинамічні характеристики залишилися настільки ж вражаючими, при цьому дизайн передньої і задньої частин автомобіля значно змінений.

Покращені дорожні характеристики стали можливі завдяки електронно-керованої системі повного приводу в поєднанні з добре зарекомендувала себе системою Mitsubishi Super-All Wheel Control ( S-AWC ). S-AWC бере на себе управління динамічною системою курсової стійкості і протівобуксовочной системою ( ASC ), антиблокувальною гальмівною системою ( ABS ) і активною системою управління розгортають моментом ( AYC ) для регулювання гальмівного зусилля і крутного моменту. Інтегроване управління цими системами з точно налаштованої задньою підвіскою забезпечує впевнену поведінку автомобіля відповідно до завдань водія і гарантує відмінну маневреність.

Оновлений ECLIPSE CROSS також оснащений сучасними технологіями допомоги водієві: адаптивним круїз-контролем ( ACC ), системою пом’якшення наслідків лобового зіткнення ( FCM ), системою попередження про схід зі смуги руху ( LDW ), моніторингу «сліпих» зон ( BSW ) при зміні смуги ( LCA ) та автоматичним дальнім світлом ( AHB ) у відповідь на прискорення, уповільнення або зупинку транспортних засобів або об’єктів попереду. Все це гарантує максимальний рівень безпеки нового ECLIPSE CROSS як для водія, так і для пасажирів.

У  ECLIPSE CROSS поліпшена інформаційно-розважальна система, яка допомагає водієві безпечно і комфортно проводити свій час за кермом. Новий 8-дюймовий екран тепер встановлений ближче до водія для більш зручного доступу до інформації та кращої видимості. Mitsubishi Motors також об’єднала свої зусилля з what3words для розробки першої в галузі вбудованої автономної навігації, яка інтегрована в супутникову навігаційну систему TomTom4 . У всіх комплектаціях є можливість підключення Apple CarPlay і Android Auto . Повноколірний головний дисплей ( HUD) Відображає показники приладової панелі, оповіщення та навігаційні сигнали, які допомагають водієві отримувати інформацію швидко і безпечно.

Інженери також спеціально розробили звукову систему MITSUBISHI POWER SOUND SYSTEM , щоб забезпечити об’ємне звучання високої якості. Система включає в себе потужний 510-ватний підсилювач і 8 динаміків. Покращені інформаційно-розважальні та аудіо системи, великий дисплей з вбудованою супутниковою навігаційною системою, 1,5-літровий двигун з турбонаддувом і фірмова система повного приводу S-AWC покликані надихати і прагнути до більшого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024