В мережі розповіли про позашляховик Nissan Pathfinder нового покоління

0
563

У 2020 році Nissan представить нове покоління моделі Pathfinder. У компанії заявили, що позашляховик буде помітно відрізнятися від Murano, на базі якого побудована актуальна генерація автомобіля. Напередодні в мережі опублікували перші рендерні зображення новинки.

Уже відомо, що передня частина нового Pathfinder буде відрізнятися гратами радіатора V-motion і розділеними горизонтальною смугою світлодіодними фарами. Але головне: вони мали подобу позашляховика нового покоління стане більш агресивним, так як новинка позбудеться обтічних ліній.

В обробці інтер’єру виробник обіцяв використовувати матеріали більш високої якості і переглянути ергономіку пасажирських місць, давши більше простору. Семимісний позашляховик буде мати цифрову панель приладів і великий сенсорний дисплей мультимедіа, «паряючою» над центральною консоллю. Трохи нижче розміститься компактний важіль КПП і селектор перемикання режиму руху, а біля них – майданчик, призначений для бездротової зарядки смартфонів.

У моторну лінійку нового Pathfinder увійде 3,5-літровий бензиновий мотор V6, 4-циліндровий турбоагрегат об’ємом 2,0 літра, а також гібридна силова установка. Місце варіатора займе 9-ступінчаста автоматична коробка передач, яка буде передавати крутний момент або на передні, або на всі колеса, в залежності від обраного режиму руху.

Передбачається, що основними конкурентами нового Pathfinder стануть Ford Explorer , Toyota Highlander , Mazda CX-9 , Jeep Grand Cherokee , Kia Sorento , Hyundai Santa Fe і  Honda Pilot .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!