Десятки медичних автомобілів простоюють на заводі «Богдан»

0
1097

У ТОВ «Богдан-Авто Черкаси» зазначили, що понад два десятки медичних автомобілів вже оплачених та прийнятих державним замовником і досі простоюють у Черкасах на території підприємства-постачальника. І все це відбувається на тлі жорстких карантинних заходів і відповідного ускладнення у роботі медичної логістики по всій країні.

«В той час як у інших містах різко зросла потреба у медичному транспорті та навіть з елементарною доставкою медичних працівників до місця роботи виникають проблеми, у Черкасах, мабуть, усе виглядає інакше, бо як ще можна пояснити, що такий необхідний лікарям транспорт і досі не використовується за призначенням?» – підкреслили у прес-службі виробника.

У серпні минулого року було придбано 23 автомобілі за результатами закупівлі UA-2019-07-30-002565-b, призначення яких–службовий автотранспорт для медичних працівників амбулаторій загальної практики сімейної медицини. Автомобілі були оплачені та передані за актом приймання-передачі державному замовнику.

«На сьогоднішній день автомобілі, які є власністю Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Черкаської обласної державної адміністрації, знаходиться на території підприємства ТОВ «Богдан-Авто Черкаси». Замовник їх не забирає, не використовує та просить підприємство прийняти автомобілі на відповідальне зберігання» – повідомили у ТОВ «Богдан-Авто Черкаси».

У компанії сподіваються, що найближчим часом це питання буде вирішене, оскільки новий автотранспорт в умовах пандемії є вкрай необхідним і буде забезпечувати усі транспортні потреби медиків Черкаської області.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!