Hyundai анонсував вихід 5 новинок в 2020 році

0
300

Компанія Hyundai протягом 2020 роки збирається представити на ринку три кроссовера і деяку кількість нових варіантів седана Elantra.

Компанія Hyundai протягом 2020 року покаже нам мінімум п’ять нових або рестайлінгових машин. Це стало відомо з модельного плану південнокорейської компанії, повідомляє портал TheKoreanCarBlog.

Таким чином, вже в травні пройде дебют оновленого великого кросовера Hyundai Santa Fe. У плані підкреслюється, що модель отримає новий «кузов» зі збільшеною колісною базою, завдяки чому машина за своїми розмірами наблизиться до флагманського кросоверу Palisade. У лінійку агрегатом увійдуть як звичайні мотори внутрішнього згоряння, так і гібридні двигуни.

У першій половині поточного року з’явиться кросовер Tucson четвертої генерації. У гамму агрегатів новинки увійде новий 2,5-літровий бензиновий мотор сімейства Theta3, який буде присутній в двох версіях: з наддувом і без. Двигун буде трудиться в дуеті з восьмиступінчастою «автоматом».

Також в 2020 році можна буде придбати «заряджену» модифікацію компактного кросовера Kona, яка створена спортивним N-підрозділом Hyundai. Новинку укомплектут дволітровим наддувним агрегатом, що видає 275 к. с., який зможе працювати разом з шестиступінчастою “механікою” або з восьмідіапазонной роботизованою коробкою з двома зчепленнями.

Не можна не сказати, що влітку з’являться дві нові версії седана Elantra, який недавно змінив генерацію. Йдеться про «підігрітої» варіації N Line з 1,6-літровою “турбочетвіркою» з віддачею 201 л. с. і «роботом».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!