Столичних водіїв очікують нові обов’язкові перевірки

0
3034

При в’їзді до Києва водії та пасажири транспортних засобів проходитимуть обов’язкову перевірку на наявність високої температури тіла.
Таке розпорядження керівника робіт з ліквідації надзвичайної ситуації №12 опублікували на сайті Київської міської державної адміністрації.

«Водії та пасажири транспортних засобів проходять обов’язкову термометрію при в’їзді на територію міста Києва на контрольно-пропускному пункті», — йдеться у документі.

Також згідно з розпорядженням, не допускають в’їзд на територію Києва громадян без проведення термометрії при в’їзді на територію міста Києва на контрольно-пропускному пункті, громадян із ознаками гострих респіраторних захворювань, крім випадків їх направлення на обсервацію, госпіталізацію або самоізоляцію.

Громадянам, які мають бути на самоізоляції або обсервації, заборонили самовільно покидати місця самоізоляції або обсервації, зокрема виїжджати з Києва.

Окрім того, термометрію мають щоденно проводити працівникам закладів громадського харчування та продовольчої торгівлі: перед початком робочої зміни та по завершенню. У випадку високої температури таких працівників заборонено допускати до роботи.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!