Новини

Зеленський дав важливу обіцянку з приводу цін на бензин

Share

Як відомо, незважаючи на падіння цін на нафту, автозаправні станції в Україні на час карантину ще більше підняли ціни на паливо для машин. Це викликало величезний резонанс в суспільстві. У ситуацію довелося втрутитися українській владі. Дана інформація була оприлюднена на сайті strana.ua.

У найближчі дні ціни на бензин і автогаз на українських автозаправних станціях почнуть знижуватися. Таке рішення було прийнято в результаті переговорів уряду з власниками та керівниками АЗС. Переговори відбулися за ініціативою президента України Володимира Зеленського. Про це повідомили в прес-службі Офісу президента.

Про зменшення цін говорили в суботу на традиційному селекторній нараді по боротьбі з розповсюдженням коронавірусу під головуванням глави держави.

– На прохання президента Кабінет міністрів також провів переговори з власниками та керівниками заправних станцій з приводу необґрунтованого збільшення вартості палива, і вже в найближчі дні ціни будуть падати, – сказано в повідомленні.

Варто нагадати, що світова ціна на нафту знижується після того, як Саудівська Аравія почала «нафтову війну» з Російською Федерацією. Однак після переговорів ситуація може змінитися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Leave a Comment

View Comments

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024