Оновлений BMW 2-Series Coupe з’явиться в 2021 році

0
421

Оновлений BMW 2-Series Coupe збереже RWD-дизайн, але в той же час піде по шляху представників другої серії Gran з передньопривідною платформою з Mini і X1. Машина з’явиться в кінці 2021 року.

Модернізований BMW 2-Series Coupe створять з нового листового металу. Авто отримає унікальний інтер’єр, що відрізняється від салонів попередників. Транспорт оснастять силовими установками з чотирма 230 i і шістьма 240 i циліндрами з турбонаддувом об’ємом 2 і 3 л. Інженери обіцяють збереження продуктивності, характерної для моделей німецького виробника. Повний привід залишиться опцією. Очікується, машини отримають в тому числі і механічну коробку передач. BMW 2-Series Coupe позиціонується, як модель 2022 року випуску. Передбачається відсутність варіанту з відкидним верхом. Конкурентами авто називають двомісний Porsche Cayman, Audi S3, RS3 і Mercedes-Benz CLA. Точна вартість новинки не називається.

Крім того, компанія BMW планує зацікавити водіїв машинами четвертої серії. Ці авто отримають тканинний верх, що наблизить їх до нинішнього конвертованого авто 2-Series.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!