Наступне покоління Hyundai Elantra здивує дизайном (ФОТО)

0
565

Нове покоління седана Hyundai Elantra дебютує вже через тиждень, 17 березня. Корейську новинку покажуть в Голлівуді. А поки є можливість поглянути на перші тизери.

Елантра сьомого покоління отримає яскравий екстер’єр з незвичайною композицією з подштампованних граней на боковинах. Корми в стилі фастбека нагадує свіжу версію Сонати.

За словами представників корейському марки, автомобіль стане довшим, ширшим і нижчим. З урахуванням пологого даху це створить силует, схожий з купе. Інтер’єр теж кардинально зміниться. Екран медіасистеми більше не вбудований в центральну панель, а стирчить з неї на манер планшета. В цілому стиль салону схожий з тієї ж Сонатою.

Ніякі технічні характеристики поки не розкриваються. Подробиці будуть озвучені вже через тиждень.

Поки в Україні доступна колишня Elantra, що випускається з 2015 року. Продажі її модернізованої версії у нас почалися рівно рік тому – в березні 2019 го . Зараз за автомобіль з 128-сильним 1,6-літровим мотором просять мінімум 428 тис гривень.

Elantra є однією з наймасовіших моделей корейського бренду. З моменту появи серії в 1990 році було випущено понад 13,8 мільйона машин (сюди включені також автомобілі, продані під шильдиком Avante, це та ж сама модель).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!