Mercedes вперше показав оновлений E-Class (фото)

0
708

Німецький автовиробник випустив коротке відео, в якому демонструє рестайлінгову модель.

Mercedes-Benz вперше показав оновлений E-Class близько місяця тому, коли були опубліковані зображення і попередні деталі середньо-розмірного седана 2021 модельного року. Напередодні офіційної прем’єри автомобіля на наступному тижні в Женеві марка випустила докладне відео, в якому розглядаються всі основні зміни, заплановані для оновлення автомобіля.

Прикриті камуфляжем передсерійні прототипи насправді не приховують того, чого ми не бачили раніше, так як кілька шпигунських знімків Mercedes-Benz E-Class і «зарядженої» версії AMG з’явилися в мережі кілька тижнів тому. Причина, по якій Mercedes привезла три автомобілі замість одного, полягає в тому, що вони мають різні технічні характеристики, в тому числі модель, оснащену «нічним» пакетом, в якому замінені хромовані поверхні чорною обробкою. Є також гібридний варіант.

У салоні можна виявити нове рульове колесо з сенсорним управлінням, що належить моделі AMG Line. Ми також трохи дізнаємося про систему управління жестами, яка вже представлена ​​в новому CLA – вона здатна відрізнити водія від переднього пасажира.

Цікаво, що нижня частина кузова була додатково оптимізована, щоб знизити коефіцієнт опору і зробити седан E-Class ефективнішим, ніж раніше. Крім того, доопрацюванню піддалася система автоматичного паркування – стверджується, що вона тепер швидша, ніж людина.

Є також досить багато змін під капотом. У базовому виконанні новинка буде оснащена 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом (M254), оснащеним вбудованим стартером-генератором на 48 вольт. Загальна продуктивність, що забезпечується м’якою гібридною системою, також збільшується завдяки більшому крутному моменту.

Mercedes представить оновлений E-Class в наступному місяці в Женеві. Рестайлінг принесе сім гібридних версій з Plug-in, рядний бензиновий двигун від CLS, переглянуту технологію світлодіодних фар, розширені системи допомоги водієві і інформаційно-розважальний комплекс MBUX з доповненою реальністю.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!