Новини

Фото нового Hyundai i20 «злили» в вільний доступ раніше терміну

Share

На початку березня на міжнародному автосалоні в Женеві дебютує компактний хетчбек Hyundai i20 нового, третього за рахунком покоління. Корейський автовиробник хотів публікувати фото прийдешньої новинки послідовно, дрібними порціями, починаючи з затемнених тизерів. Але хтось із співробітників компанії сплутав карти, завчасно викинувши шість фірмових знімків нового Hyundai i20.

Hyundai i20 – це компактний міський хетчбек класу B по європейській класифікації, основними ринками для якого є Євросоюз, Туреччина, Індія та Північна Африка.

За попередньою інформацією, новий i20 створений з чистого аркуша. Кузов машини не має нічого спільного з i20 минає зразка. Екстер’єр новинки виконаний в останній ітерації фірмового стилю Hyundai, його характеризують поєднання різких граней і складних форм. Серед цікавих стилістичних деталей можна виділити більшу за площею решітку радіатора з сіткою в ромб, хитромудрі задні ліхтарі, графічно відокремлену від кузова дах (на фото – чорного кольору, але напевно мається на увазі будь-який контрастний колір) і широкий хромований кант, візуально розділяє дах і інший кузов .

Навіть базова модифікація нового i20 виконана зі спортивними нотками в дизайні, але взагалі готується і окрема спортверсія моделі, яка по хюндаївській традиції отримає до назви приставку у вигляді літери N.

Дизайн салону і технічні подробиці про третій Hyundai i20 поки невідомі. Хоча в листопаді 2019 року в мережу потрапило фото комбінації приладів – вона цифрова, причому її особливістю стане розмітка тахометра проти годинникової стрілки, тобто цифрова «стрілка» приладу буде рухатися у зворотний бік. Перш таке доводилося бачити тільки на дорогих спорткарах Aston Martin.

Інша інформація про новинку стане відома ближче до дати прем’єри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Hyundai

Останні записи

Найдоступніший електромобіль Tesla показали у мережі

Найдешевший новий електромобіль Tesla багато покупців очікували за ціною близько 25 000 доларів. Розмови про…

04.05.2024

У Кабміні готують нові правила для водіїв – заборонять продавати авто

Українцям готують зміни правил оптової та роздрібної торгівлі вживаними автомобілями. Зокрема, пропонується запровадити норму, яка…

04.05.2024

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class. Розробка "батарейної" версії позашляховика пояснюється "стратегією зниження ризиків". Керівник…

04.05.2024

Red Bull розсекретив дату дебюту власного гіперкара RB17

У 2025 році після 19 років роботи гоночна команда Red Bull Racing втратить свого геніального…

04.05.2024

Представлений новий недорогий кросовер від Cupra (фото)

Модернізований кросовер Cupra Formentor 2025 модельного року представили під іміджевим брендом, який компанія SEAT створила…

04.05.2024

Без цих документів за кермо не можна: українським водіям загрожують серйозні штрафи

Українські водії перед поїздкою мають бути дуже уважними. Необхідно перевірити, чи є при собі три…

04.05.2024