Фото нового Hyundai i20 «злили» в вільний доступ раніше терміну

0
238
Фото нового Hyundai i20 «злили» в вільний доступ раніше терміну

На початку березня на міжнародному автосалоні в Женеві дебютує компактний хетчбек Hyundai i20 нового, третього за рахунком покоління. Корейський автовиробник хотів публікувати фото прийдешньої новинки послідовно, дрібними порціями, починаючи з затемнених тизерів. Але хтось із співробітників компанії сплутав карти, завчасно викинувши шість фірмових знімків нового Hyundai i20.

Hyundai i20 – це компактний міський хетчбек класу B по європейській класифікації, основними ринками для якого є Євросоюз, Туреччина, Індія та Північна Африка.

За попередньою інформацією, новий i20 створений з чистого аркуша. Кузов машини не має нічого спільного з i20 минає зразка. Екстер’єр новинки виконаний в останній ітерації фірмового стилю Hyundai, його характеризують поєднання різких граней і складних форм. Серед цікавих стилістичних деталей можна виділити більшу за площею решітку радіатора з сіткою в ромб, хитромудрі задні ліхтарі, графічно відокремлену від кузова дах (на фото – чорного кольору, але напевно мається на увазі будь-який контрастний колір) і широкий хромований кант, візуально розділяє дах і інший кузов .

Навіть базова модифікація нового i20 виконана зі спортивними нотками в дизайні, але взагалі готується і окрема спортверсія моделі, яка по хюндаївській традиції отримає до назви приставку у вигляді літери N.

Дизайн салону і технічні подробиці про третій Hyundai i20 поки невідомі. Хоча в листопаді 2019 року в мережу потрапило фото комбінації приладів – вона цифрова, причому її особливістю стане розмітка тахометра проти годинникової стрілки, тобто цифрова «стрілка» приладу буде рухатися у зворотний бік. Перш таке доводилося бачити тільки на дорогих спорткарах Aston Martin.

Інша інформація про новинку стане відома ближче до дати прем’єри.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!