Названі найпопулярніші в Україні «євробляхи»

0
1148

Журналісти AUTO.RIA.com розбирались, як змінилась картина імпорту легковиків після закінчення терміну «легалізації євроблях», та які авто обирають українці для постійної експлуатації.

Торішня картина імпорту автотранспорту в цілому виявилася дещо заплутаною, оскільки певну частину року тривала «легалізація євроблях», ще й зі зниженим наполовину акцизом. Але водночас було й цікаво, оскільки тепер можна відстежити, як змінювались інтереси українських автомобілістів. Зокрема те, які авто свого часу «купували» на іноземній реєстрації без будь-якої визначеності… Чи вдасться коли-небудь отримати на ці машини українські номерні знаки, і на яких умовах? Втім, була й друга категорія – «свіжопригнані» легковики. Тобто ті, котрі вже свідомо ввозилися «під розмитнення».

В будь-якому разі, Volkswagen Passat, традиційно, нагорі. Чи то колишні «бляхи», чи то «свіжопригнані» – машина однозначно популярна та приваблива, принаймні для українського автомобіліста. Втім, конкуренція на вторинному ринку чимала (бо багато пропозицій), що теж варто враховувати. Адже за подібних обставин єдиний маркетинговий важіль, який залишається у продавця, – гра на пониження цін. Проте далі рівних сполучних ліній не буде.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!