У США власнику Nissan з пробігом в 1,6 млн км подарували новий пікап

0
788

Представники компанії Nissan вручили новий пікап шоферу з Чикаго, який за 13-річний період використання моделі Frontier подолав 1,6 млн км. Чоловік отримав від співробітників бренду запрошення на Чіказький автосалон-2020 року, передає портал The Drive.

Щоб якось нагородити американця за настільки активне використання відомої за кордоном під ім’ям Navara моделі, йому запропонували сконструювати новий пікап. Житель Чікаго планує замовити такий же Nissan Frontier, але з мотором V6 на 3,8 літра і девятискоростною АКПП. Нинішнє авто чоловіки оснащено двигуном об’ємом 2,5 літра, а трансмісія представлена ​​п’ятиступінчастою “механікою”. Новий транспорт потрібно літньому жителю США для роботи, оскільки на пенсію він збирається мінімум через п’ять років.

Будь-яких дорогих функцій американець замовляти не має наміру, щоб не зловживати щедрістю Nissan. У той же час він хоче отримати посилену підвіску і розмірковує над синім кольором кузова. Що до машини яка подолала 1,6 млн км, то вона стане експонатом музею бренду в Теннессі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!