Volkswagen зніме з виробництва модель Passat

0
1541

Очільник Volkswagen of America Йохан де Найссен повідомив, що виробник планує відмовитися від моделі Passat і через декілька років замінити її електричним седаном. Мова йде виключно про моделі для США і Канади. Наступником моделі, можливо, стане серійна версія концепту ID. Vizzion.

Американський Volkswagen Passat вийшов на ринок в 2011 році, причому від європейського він відрізнявся і розмірами, і більш простою технічною начинкою. Пізніше той же самий автомобіль почали продавати на ринку Китаю, де в 2018 році він змінив покоління і тепер базується на платформі MQB. У США тим часом вирішили обмежитися тільки глибокою модернізацією – частково через те, що об’єм реалізації не виправдав очікувань і випуск по-справжньому нової моделі був би економічно недоцільний.

В інтерв’ю виданню «Roadshow» Йохан де Найссен повідомив, що у Passat «обмежений життєвий цикл», і по його закінченню модель, швидше за все, не отримає продовження. Можливо, їй на зміну прийде електричний седан, зібраний на базі концепту ID.Vizzion, який показали в 2018 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!