Hyundai Creta 2020 модельного року офіційно представлена

Світова прем'єра оновленого кросовера Hyundai Creta відбулася на виставці Auto Expo 2020 на Дейлі, Індія. На місцевому ринку продаж автомобіля 2020 модельного року почнеться в березні цього року.

0
497

Компанія Hyundai вирішила провести світову прем’єру нового покоління свого бестселера в рамках Індійського автомобільного салону. Кросовер Creta 2020 модельного року вже офіційно дебютував, і готується до запуску продажів на місцевому ринку, які почнуться в наступному місяці.

Попередні версії кросовера були виконані в сміливому, але, тим не менш, класичному стилі для кросоверів. Нова версія демонструє експерименти бренду над дизайном. Художники компанії Hyundai вирішили «оживити» модель, змішуючи багато деталей. Дизайн передньої і задньої частини запозичені у нового флагмана Hyundai Palisade з деякою доробкою. Про це явно говорить двосекційна головна оптика і вертикальні задні фари.

Чимало змін торкнулося і інтер’єру. У салоні використовується мінімалістичний дизайн в парі з обробкою комбінованого відтінку. На центральній консолі розмістився великий дисплей мультимедійної системи в стилі Tesla Model S. Він використовується для мультимедіа, а також в якості блоку управління кліматичної системи і для управління інший електронікою автомобіля.

В якості силового агрегату буде використовуватися 140-сильний 1,4-літровий турбомотор, а також 1,5-літровий бензиновий і дизельний двигун з потужністю 115 кінських сил кожен. У парі з усіма моторами буде запропонована «механіка» на шість ступенів, варіатор або «робот» на сім передач.

На жаль, поки компанія не розкриває деталі нового Hyundai Creta для нашого ринку. Дебют оновленого кросовера на нашому ринку повинен відбутися найближчим часом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!